T +31 (0)4 78 55 55 55        [ Login ]       [ Search ]
19167 29 min2 min

VACANCIES AT BLITTA

 

beeldmerkgrijs s 

 

Commercieel technisch medewerker

Commercieel technisch medewerker

Ben jij creatief en denk jij in oplossingen? Ben jij een echte teamplayer die "samen sterk" naar een volgend niveau brengt? Dan is deze functie perfect voor jou!

WIL JIJ MET PASSIE WERKEN AAN TECHNIEK EN INNOVATIE?

Diverse vacatures

Diverse vacaturesblitta beeldmerk xs

 

Op dit moment hebben diverse vactures! 

Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met .

  • Productiemedewerkers
  • Montagemedewerkers
  • (junior) engineers
  • Junior calculator
  • Strategisch inkoper
  • Tender manager
  • Kitters (montage 2x)

Lees meer

Vacature: Tender Manager

Tender Manager juniorblitta beeldmerk xs

 

Ben jij Die (junior) tender manager (40 uur) die wij zoeken?

De tender manager is belast met het afstemmen en begeleiden van het proces bij tender aanvragen en het ondersteunen van de afdeling sales vanuit de achtergrond. Een plan van aanpak wordt opgesteld waarbij afstemming met diverse afdelingen benodigd is.

Lees meer

Vacature: calculator

CALCULATORblitta beeldmerk xs

 

Ben jij in staat om er voor te zorgen dat jouw offertes orders worden, door realistische en gefundeerde begrotingen te maken?

Je maakt als calculator / kostendeskundige onderdeel uit van het verkoopteam. Je zorgt voor doeltreffende offertes die zich kenmerken door een juiste vertaling van technische klantenspecificaties naar een kostprijs op detailniveau.

Lees meer

Vacature Product Engineer

blitta beeldmerk xs

PRODUCT ENGINEER


Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat inkoop, productie en montage uitstekend werk kunnen leveren?

Als product engineer maak je onderdeel uit van de afdeling bedrijfsbureau. Dit is de belangrijke schakel tussen engineering, inkoop, productie en montage, die zorgt voor de vertaling van technisch ontwerp naar informatie om onze producten te kunnen produceren en monteren.

Lees meer

Vacature  Werkvoorbereiding

blitta beeldmerk xs   Werkvoorbereiding

Ben jij die enthousiaste teamplayer die onze afdeling werkvoorbereiding komt versterken?

Als werkvoorbereider maak je onderdeel uit van een enthousiast team techneuten. Jij draagt zorg voor het hele proces vanaf definitief tekenwerk tot de montage op de bouwplaats. Bij Blitta krijg je de kans om samen met je projectteam te werken aan grote complexe projecten.

Wegens groei van de organisatie zoeken wij uitbreiding van ons team. Wij zijn op zoek naar een junior en een senior werkvoorbereider. Er bestaat een mogelijkheid voor de senior werkvoorbereider om lichte engineeringstaken uit te voeren.

Lees meer

blitta beeldmerk xs

Development en design engineer


Keer op keer een nieuwe uitdaging: het esthetische beeld van een architect voor een indrukwekkend gebouw omzetten naar een maakbare geveloplossing. Als development en design engineer is je kerntaak het maken van een vertaling van de technische klantenspecificaties naar een definitief ontwerp op detailniveau.

Wil jij je aansluiten bij een team van gepassioneerde mensen? Elk project enthousiast opstarten en succesvol afronden? Samen met het team draag je in het voortraject bij aan het verkopen van mooie projecten. Ons team bestaat uit collega’s die een Blitta hart bezitten en iedere dag 100% inspanning geven.

Lees meer

 

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Ben jij die enthousiaste teamplayer die onze afdeling werkvoorbereiding komt versterken? Wij zijn op zoek naar een junior en een senior werkvoorbereider.

WIL JIJ ONDERDEEL UITMAKEN VAN ONS TECHNEUTEN TEAM?

Monteur

Monteur

Voor techneuten met twee rechterhanden: gevelmontage op het hoogste niveau. Afwisselend werk in de buitenlucht, op grootschalige projecten.

WIL JIJ WERKEN OP GROTE HOOGTE?Calculator / kostendeskundige

Calculator / kostendeskundige

Technisch HBO-afgestudeerd en je ziet jouw toekomst in een technisch-commerciële functie? Solliciteer en misschien versterk jij binnenkort het team van Blitta.

EERSTE STAP IN JE CARRIERE MAKEN?