T +31 (0)4 78 55 55 55        [ Login ]       [ Zoeken ]

Werken in de gevelbouw?

 

 Teamleden van Blitta aan het woord  

 

Heb jij weleens gedacht aan werken in de bouwsector en dan specifiek in de gevelbouw?

In onderstaande film vertellen enkele mensen uit ons team in een notendop wat Blitta doet: 

 

 

Als actieve, gerenommeerde totaalleverancier in de gevelbouw ontwerpen, produceren en monteren wij gevelsystemen. Zowel voor utiliteitsbouw en grootschaliger woningbouwprojecten.

TECHNIEK, CREATIVITEIT & PASSIE: INNOVATIE!

Achter de realisatie van prachtige, vaak prestigieuze gevelbouwprojecten, bevindt zich dus het team van Blitta, bestaande uit zo’n 100 vakmensen. Veelal techneuten, die hun krachten bundelen. Die elk project opnieuw hun kennis, vaardigheden en creativiteit inzetten om naar tevredenheid een prachtig eindresultaat te realiseren. Hierbij worden verschillende rollen vervuld. Denk onder meer aan de functie van project engineer, product engineer, projectleider, productiemedewerker of monteur.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Hebben we je interesse gewekt, of ken je iemand die zou passen bij onze organisatie? Graag komen wij in contact met enthousiaste mensen, technici op WO-, HBO-, en MBO-niveau. Nieuwe collega's met passie voor het vak, teamgeest en de wil om bij te dragen aan het leveren van kwalitatief hoogstaande gevels.

Heb je gerichte ervaring? Solliciteer dan absoluut! Ben je pas afgestudeerd en heb je affiniteit met gevelbouw? Onderzoek dan met ons of een carrière bij Blitta jou voldoening zou schenken.

KENNISMAKEN? 

Wil je eens kennismaken?
De koffie staat voor je klaar!
Neem contact op via  of bel naar Blitta via tel +31 (0)4 78 55 55 55 

 

 

 

***

DAAROM BLITTA!

Werken bij Blitta betekent uitdagende projecten, afwisselend werk, teamwork en ruimte voor ontwikkeling. Het betekent ook onderdeel uitmaken van een team van enthousiaste collega’s met passie voor de gevelbouw. Bovendien betekent het werkzaam zijn in een organisatie waarbij innovatie en het succesvol aangaan van uitdagingen in de genen zit.

> Lees meer over het werken bij Blitta op: https://www.blitta.nl/organisatie/werken-bij-blitta

> Bekijk ook: https://www.blitta.nl/organisatie/vacatures